Křídla, hranolky,
cibulové kroužky.
Čingiz a Zvěřina
Plněná kapsa z těsta,
na způsob Empanadas z
Latinské Ameriky .
Zmrazený polotovar.
Způsob přípravy: 3 minuty ve vařící a osolené vodě,
cca. 2 minuty odpočinku aby odešla
přebytečná vlhkost
a osmažit ze dvou stran do zlatova.
Testo - pšeničná a rýžová mouka,
Grana Padano, vejce & paprika .
Náplň - maso muflona z českých lesů,
vývar (srnka, jelen), cibule,
sůl & pepř .
SEAFOOD
MARKET
La Formaggeria
Grana Padano z Cremony,
Lombardie, Italie .
Grano Padano
Tvrdý, italský sýr Grana Padano s charakteristickou intenzivní chutí.
Sýr původem z Itálie, který je vyráběný z čerstvého kravského mléka.
Je charakteristický svou nasládlou chutí a vůní s tóny bylin a ovoce, která je s pokračujícím zráním výraznější. Kůrka je hladká a má světle slámovou barvu a uvnitř zrnitou strukturu, která je drobivá.